Показать: 6|Ответить: 0

Люди, хто розбирається у постільній білизні? Попався на очі класний сайт

[Скопировать ссылку]
Гость Элмориона  Опубликовано вчера 17:16 |Режим чтения
Привіт усім! Думаю показати знахідкою, раптом комусь знадобиться. Останнім часом щось відчув, що сон не йде, кручусь до ранку, а вранці почуваюся, як вичавлений лимон. Грішив на нерви, на дощі, а дружина сказала: "Пора поміняти постільну білизну на якісну, а не цей синтетичний жах з розпродажу". І тут я заліз в гугл.

Зізнаюсь, вважав, що вибір постільної білизни - це тільки "колір сподобався чи ні". Виявилося, то цілий всесвіт. Тут тобі бязь, і ранфорс, сатин... Я в цих термінах плавав, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com.

Хлопці, це просто скарбниця інформації! Реально завис майже годину. У них все як в підручнику: по полицях описані всі матеріали, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є таблиця з описом щільності тканини та того, скільки циклів прання витримує матеріал. Дуже допомогло в'їхати, чому один набір коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.

З цікавого для себе дізнався:
- Виявляється, насправді, українські та європейські розміри сітки суттєво різняться, і перш ніж купувати варто бігати з сантиметром міряти ковдру, а не тупо вірити напису «сімейний».
- Хто б міг подумати, що фланель в спеку — це капець, а сатин реально охолоджує, тому що в цієї тканини плетіння ниток особливе.
- Там розписано, як доглядати, щоб принт не вицвів через місяць. Актуально для всіх, у кого пральна машинка паше цілодобово.

У підсумку вирішив замовити спочатку один сатиновий набір від українського виробника (підтримали своїх). Наразі все добре — спимо як убитий, білизна дуже приємна на дотик, не ковзає й не іскрить.

Словом, якщо ти, як і я, до цього моменту думали, що підодіяльник — це не та річ, в яку треба заглиблюватись, щиро раджу зазирнути інформацію на цьому ресурсі. Реально зберігає час на пошуки та вберігає від покупки кота в мішку. Всім здорового сну!!
Хроники Элмориона пишутся каждым шагом путника.
Расширенный режим
B Color Image Link Quote Code Smilies |Загрузить

Правила начисления баллов

Быстрый ответ Наверх Вернуться к списку