Показать: 4|Ответить: 0

Усі, хто розбирається в постільній білизні? Знайшов цікавий сайт

[Скопировать ссылку]
Гость Элмориона  Опубликовано вчера 18:55 |Режим чтения
Здоровенькі були! Думаю показати одним місцем, можливо комусь із вас стане в нагоді. Останнім часом прямо біда відчув, що сон не йде, часто прокидаюся, а зранку почуваюся, ніби й не лягав. Грішив на стрес, на дощі, а кохана сказала: "Давай поміняти білизну на людську, а не цей синтетичний жах із базару". І тут я поліз в інтернет.

Якщо чесно, думав, що вибір постільної білизни - це просто "колір сподобався чи ні". Виявилося, ціла історія. І бязь, ранфорс, сатин... Я в цих назвах був нуль, поки не потрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Хлопці, це ж криниця знань! Реально завис десь годину. У них все як в довіднику: по полицях описані всі тканини, від простої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть є табличка з описом щільності тканини та того ж, скільки там прань витримує комплект. Дуже допомогло зрозуміти, чому якийсь набір коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.

З цікавого для себе зрозумів:
- Виявляється, насправді, українські та євро розміри сітки трохи відрізняються, і перш ніж купувати варто озброїтися сантиметром міряти свою ковдру, а не просто вірити ярлику «сімейний».
- От чесно, не знав, що тепла фланель в спеку — це жах, а якісний сатин насправді дихає, бо в нього плетіння ниток інша.
- На сайті розписано, як правильно прати, щоб принт не вицвів після кількох прань. Це прям в точку для тих, у кого пралка працює без вихідних.

У підсумку вирішив замовити спочатку один сатиновий комплект від вітчизняного бренду (підтримали своїх). Поки все чудово — спимо як немовлята, тканина приємна до тіла, не збивається й не іскрить.

Загалом, якщо ви, як і автор, до цього моменту думали, що підковдра — це не те, в яку варто вникати, щиро рекомендую зазирнути інформацію на цьому ресурсі. Реально зберігає нерви на пошуки та вберігає від покупки якоїсь фігні. Усім гарного сну!
Хроники Элмориона пишутся каждым шагом путника.
Расширенный режим
B Color Image Link Quote Code Smilies |Загрузить

Правила начисления баллов

Быстрый ответ Наверх Вернуться к списку