|
|
Здоровенькі були! Думаю показати одним місцем, можливо комусь із вас стане в нагоді. Останнім часом прямо біда відчув, що сон не йде, часто прокидаюся, а зранку почуваюся, ніби й не лягав. Грішив на стрес, на дощі, а кохана сказала: "Давай поміняти білизну на людську, а не цей синтетичний жах із базару". І тут я поліз в інтернет.
Якщо чесно, думав, що вибір постільної білизни - це просто "колір сподобався чи ні". Виявилося, ціла історія. І бязь, ранфорс, сатин... Я в цих назвах був нуль, поки не потрапив на один сайт postilnabilyzna.com.
Хлопці, це ж криниця знань! Реально завис десь годину. У них все як в довіднику: по полицях описані всі тканини, від простої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть є табличка з описом щільності тканини та того ж, скільки там прань витримує комплект. Дуже допомогло зрозуміти, чому якийсь набір коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.
З цікавого для себе зрозумів:
- Виявляється, насправді, українські та євро розміри сітки трохи відрізняються, і перш ніж купувати варто озброїтися сантиметром міряти свою ковдру, а не просто вірити ярлику «сімейний».
- От чесно, не знав, що тепла фланель в спеку — це жах, а якісний сатин насправді дихає, бо в нього плетіння ниток інша.
- На сайті розписано, як правильно прати, щоб принт не вицвів після кількох прань. Це прям в точку для тих, у кого пралка працює без вихідних.
У підсумку вирішив замовити спочатку один сатиновий комплект від вітчизняного бренду (підтримали своїх). Поки все чудово — спимо як немовлята, тканина приємна до тіла, не збивається й не іскрить.
Загалом, якщо ви, як і автор, до цього моменту думали, що підковдра — це не те, в яку варто вникати, щиро рекомендую зазирнути інформацію на цьому ресурсі. Реально зберігає нерви на пошуки та вберігає від покупки якоїсь фігні. Усім гарного сну! |
|